Persoonlijk groei programma

Persoonlijk groei programma

Een workshop die zorgt voor verandering

Welkom bij het persoonlijk groei programma van Big Five For Life! Hier willen we je graag informeren over hoe ons programma je kan helpen om je persoonlijke doelen te bereiken en je leven te transformeren. 

Het Big Five For Life persoonlijk groei programma is gebaseerd op het boek van John P. Strelecky, waarin hij de filosofie uitdraagt dat ieder persoon vijf belangrijke doelen heeft in het leven. Deze doelen betreffen niet alleen werk en carrière, maar ook persoonlijke relaties, gezondheid, vrije tijd en zelfontplooiing. Het bereiken van deze doelen kan een grote persoonlijke groei betekenen.

Ons programma

Ons programma biedt verschillende modules waarmee je aan de slag kunt gaan om je persoonlijke doelen te bereiken. We bieden praktische tips en oefeningen, waarbij je wordt ondersteund door een persoonlijke coach die je helpt om je motivatie en inspiratie vast te houden. 

Modules

De eerste module van ons programma helpt je bij het identificeren van je persoonlijke doelen. Wat zijn de vijf belangrijkste doelen in je leven? Zodra je deze doelen hebt geïdentificeerd, ga je aan de slag om deze in je dagelijks leven te verwezenlijken. 

De tweede module is gericht op het wegnemen van belemmeringen in je leven. Wat houdt je tegen om je doelen te bereiken? Door deze blokkades te herkennen en op te lossen, creëer je ruimte voor persoonlijke groei. 

|

Inschrijven

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groeiprogramma

Het persoonlijke groeiprogramma is STAP-budget gecrediteerd

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!