Persoonlijk Groei Traject

Persoonlijk Groei Traject

Een traject die zorgt voor verandering

Welkom bij het traject persoonlijk leiderschap van Big Five For Life! Hier wil ik je graag informeren over hoe dit programma je kan helpen om je persoonlijke doelen te bereiken en je leven te transformeren. 

Het Big Five for Life traject persoonlijk leiderschap is gebaseerd op het boek van John P. Strelecky, waarin hij de filosofie uitdraagt dat ieder persoon vijf belangrijke doelen heeft in het leven. Deze doelen betreffen niet alleen werk en carrière, maar ook persoonlijke relaties, gezondheid, vrije tijd en zelfontplooiing. Het bereiken van deze doelen kan een grote persoonlijke groei betekenen.

Het traject

Dit traject biedt verschillende modules waarmee je aan de slag kunt gaan om je persoonlijke doelen te bereiken. Ik bied praktische tips en oefeningen, waarbij je wordt ondersteund door mij en  je help om je motivatie en inspiratie vast te houden.

Modules

De eerste module van het traject helpt je bij het identificeren van je persoonlijke doelen. Wat zijn de vijf belangrijkste doelen in je leven? Zodra je deze doelen hebt geïdentificeerd, ga je aan de slag om deze in je dagelijks leven te verwezenlijken. 

De tweede module is gericht op het wegnemen van belemmeringen in je leven. Wat houdt je tegen om je doelen te bereiken? Door deze blokkades te herkennen en op te lossen, creëer je ruimte voor persoonlijke groei. 

|

Inschrijven

Ik help je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk Groei Traject

Verandering

1-op-1 traject

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!