Jouw ontdekkingsreis

Jouw ontdekkingsreis

De reis van je leven

Voel je je wel eens overweldigd door de drukte van het leven? Zit je vast in een baan of persoonlijke situatie waarvan je twijfelt of het wel de juiste weg is? Het kan lastig zijn om de tijd te nemen om hier echt over na te denken. Maar bij jouwontdekkingsreis.nl krijg jij de ruimte om stil te staan bij jouw gedachten en vragen.

Loopbaan, werk-privé balans, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling

Of het nu gaat om jouw loopbaan, werk-privé balans, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling – wij helpen jou met het volgen van jouw hart en het nemen van de juiste stappen. Onze reizen vinden zowel plaats in Nederland als in het buitenland. Zo kun je in alle rust en in een inspirerende omgeving aan de slag met jouw ontdekkingstocht.

Onze groepen zijn bewust klein gehouden – met slechts 6-10 personen – zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Tijdens de reis zijn er altijd twee coaches aanwezig: Nicolette Misran van Keulen, Lena Hillenga en ikzelf. Samen hebben wij jarenlange ervaring in life en loopbaancoaching en staan wij klaar om jou te begeleiden op jouw ontdekkingsreis.

jouwontdekkingsreis.nl

Jouwontdekkingsreis.nl werkt samen met Angeli Travel, een gerenommeerde organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van unieke en inspirerende reizen. Als team member van Angeli Travel zorgen wij ervoor dat jij de ultieme ontdekkingsreis kunt beleven.

Dus als jij wilt investeren in jezelf en jouw toekomst, aarzel dan niet langer en ga mee op ontdekkingsreis met jouwontdekkingsreis.nl.

|

Inschrijven

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groeiprogramma

Het persoonlijke groeiprogramma is STAP-budget gecrediteerd

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!