Jouw ontdekkingsreis

Jouw ontdekkingsreis

De reis van je leven

Bij jouwontdekkingsreis.nl kan jij even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De coach-vakantie biedt jou de mogelijkheid om stil te staan bij jouw gedachten en vragen, zonder afleiding. Heb je het gevoel vast te zitten in een baan of persoonlijke situatie waarvan je twijfelt of het wel de juiste weg is? Bij ons vind je de ruimte om hierover na te denken en nieuwe inzichten op te doen. Laat jouw ontdekkingsreis beginnen bij jouwontdekkingsreis.nl

Loopbaan, werk-privé balans, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling

Onze passie is om jou te helpen bij het vinden van jouw weg in het leven. Of het nu gaat om jouw carrière, persoonlijke groei of zakelijke ontwikkeling, wij staan voor je klaar. Onze reizen vinden plaats in zowel Nederland als in het buitenland, waar je van een rustige omgeving kunt genieten en de juiste stappen zet in jouw ontwikkeling. Onze groepen zijn bewust klein gehouden zodat onze experts goed kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften. Tijdens de reis ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding door onze ervaren coaches Nicolette Misran van Keulen, Lena Hillenga en mijzelf. Samen zorgen we voor een onvergetelijk avontuur en begeleiden wij jou op jouw unieke ontdekkingsreis.

jouwontdekkingsreis.nl

Jouwontdekkingsreis.nl werkt samen met Angeli Travel, een gerenommeerde organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van unieke en inspirerende reizen. Als team member van Angeli Travel zorgen wij ervoor dat jij de ultieme ontdekkingsreis kunt beleven.

Dus als jij wilt investeren in jezelf en jouw toekomst, aarzel dan niet langer en ga mee op ontdekkingsreis met jouwontdekkingsreis.nl.

|

Inschrijven

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groei traject

Verandering

1 op 1 traject

Werk

Persoonlijk ontwikkel traject teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!