1-op-1 traject

1 op 1 trajecten

Persoonlijk Leiderschap

Voel je je soms verloren en weet je niet welke richting je moet inslaan, zowel op persoonlijk als professioneel gebied? Geen zorgen, je bent niet alleen. Ik sta klaar om je te helpen die weg weer te vinden.

Ik leg de focus op het ondersteunen van individuen zoals jij bij het maken van belangrijke keuzes in hun leven en carrière. Of je nu worstelt met levenskeuzes, je geleefd voelt, niet zeker weet wat je wilt of wat je kunt, of kampt met een gebrek aan balans tussen werk, privé en gezin. Ik bied een op maat gemaakte 1-op-1 traject om je te begeleiden.

Op Maat Gemaakte Trajecten

Ik geloof dat elk individu uniek is, met hun eigen gewoonten, leerstijlen en manieren van informatieverwerking. Daarom bieden we op maat gemaakte trajecten aan die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Onze diverse methoden omvatten:

  • Gesprekken: Persoonlijke gesprekken om dieper in te gaan op je uitdagingen en doelstellingen.
  • Gedragstraining: Praktische training om gewoonten en gedragspatronen te veranderen.
  • TMA (Talenten Motivatie Analyse): Een diepgaande analyse van jouw talenten en motivaties.
  • Persoonlijke Opdrachten: Gerichte opdrachten om reflectie en groei te bevorderen.
  • Wandelcoaching: Verkenning en coaching in de natuurlijke omgeving voor een frisse kijk op je situatie.

Ik streef ernaar om jou de tools en begeleiding te bieden die nodig zijn om persoonlijke groei en leiderschap te bereiken. Samen zullen we werken aan het ontdekken van je innerlijke kracht, het overwinnen van obstakels en het vinden van de weg naar succes en vervulling.

 

 

Informatie

Benieuwd naar wat ik  voor jou kan betekenen? Neem dan  contact met mij op voor meer informatie en mogelijkheden. Ik sta  klaar om je  te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap!

|

Inschrijven

Ik help je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk Groeiprogramma

Verandering

1-op-1 traject

Werk

Traject Persoonlijk Leiderschap Teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!