1 op 1 programma

1 op 1 programma

Verandering in gedrag

Welkom bij onze gedragstraining! Wij geloven dat gedragstraining een belangrijk onderdeel is van persoonlijke ontwikkeling. Vaak zijn we ons niet bewust van de impact van ons gedrag op onze omgeving en onze eigen doelstellingen. Met onze training bieden wij een inzichtelijk proces om dit bewustzijn te vergroten. 

Eén van de belangrijkste aspecten van onze gedragstraining is om de cliënt te leren omgaan met situaties die niet veranderd kunnen worden. We begrijpen hoe ondermijnend het kan zijn om te blijven vechten tegen een situatie die simpelweg niet veranderd kan worden. Onze training leert de cliënt hoe ze de situatie kunnen accepteren en zich er effectief bij neerleggen. Hierdoor kan de cliënt zich richten op de persoonlijke doelstellingen en deze ook daadwerkelijk bereiken. 

Onze gedragstraining maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken. Door middel van praktische oefeningen en persoonlijke coaching worden de cliënten gestimuleerd om actief deel te nemen aan hun eigen ontwikkeling. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en staan klaar om het beste uit de cliënt te halen. 

Informatie

Benieuwd naar wat onze gedragstraining voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden. Wij staan klaar om u te helpen bij uw persoonlijke ontwikkeling! 

|

Inschrijven

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groeiprogramma

Het persoonlijke groeiprogramma is STAP-budget gecrediteerd

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!