Traject Persoonlijk Leiderschap teams

Life Safari Teams

Een traject die zorgt voor verandering

Welkom bij mijn traject Persoonlijk Leiderschap voor teams die vastlopen in werk en/of leven. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de dag door te brengen op de automatische piloot, te zuchten op het werk en je af te vragen of dit het nu is. Misschien ervaar je veel werk- of levensdruk en kan je je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst iets leuks hebt gedaan. Maar weet dat er verandering mogelijk is. 

Extra online traject

Na het tweedaagse traject ontvang je een online training met wekelijks extra lessen die je na het traject kan blijven gebruiken. Dit alles is dag en nacht beschikbaar. De kosten zijn op aanvraag en ik beloof je dat het de investering waard zal zijn.

Wat levert het op?

Het team gaat weer genieten van het werk, herkent de mooie en leuke momenten in het team en op het werk en gaat weer werken en leven met passie. Je leert hoe je de kansen die langskomen kan grijpen en wat de drijfveren zijn van jouw Big Five. Het team krijgt weer focus op het werk en krijgt meer energie. Bovendien weet je van elkaar wat de drijfveren zijn en hoe deze ingezet kunnen worden. 

|

Inschrijven

Ik help je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met mij op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Traject Persoonlijk Leiderschap

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Traject Persoonlijk Leiderschap Teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!