Life en loopbaan coaching

Life en loopbaan coaching

Een workshop die zorgt voor verandering

We begrijpen dat het leven soms een uitdaging kan zijn en dat het niet altijd duidelijk is welke richting we op moeten gaan. Daarom bieden wij persoonlijke coaching aan om je te helpen antwoorden te vinden op de belangrijke vragen in het leven: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? 

Kennis en scala aan methoden

Onze coaching omvat verschillende methoden, zoals wandelcoaching, gedragstraining, opdrachten, TMA-analyses en persoonlijke gesprekken. Met deze methoden helpen we je om inzicht te krijgen in jezelf en je persoonlijke en professionele doelen te definiëren. 

Tijdens onze coaching sessies zul je ontdekken wat jouw passies, talenten en vaardigheden zijn. We helpen je ook om eventuele beperkingen en obstakels te identificeren en te overwinnen, zodat je kunt leven en werken op een manier die voldoening en vreugde brengt. 

Onze coaching is gericht op het bieden van praktische oplossingen en resultaten die je kunt toepassen op jouw persoonlijke en professionele leven. Je zult leren hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen, jezelf kunt motiveren en je doelen kunt bereiken. 

Het resultaat van onze coaching is dat jij weet wat je wilt en hoe je wilt leven en/of welk werk je leuk vindt. Je zult in staat zijn om bewuste keuzes te maken en een leven te leiden dat voldoening en geluk brengt. 

Wij bieden persoonlijke coaching op maat en werken graag samen met jou om jouw doelen te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. 

|

Inschrijven

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf en je team te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. 

Cursus

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groeiprogramma

Het persoonlijke groeiprogramma is STAP-budget gecrediteerd

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!