Ga jij aan de slag met de eerste stap van werkdruk naar werkgeluk?

Download het gratis e-book

Loop jij vast in je werk, je privéleven of op welke andere manier dan ook? Ben jij ook die persoon die denkt “Is dit het nou?” Ik help je graag een inspirerend eind op weg. Hoe? Door mijn gratis te downloaden e-book, waardoor je bent verzekerd van gratis inspiratie, Big Five For Life oefeningen voor thuis of op je werk, talloze tips, handige blogs én speciale aanbiedingen. Het komt allemaal vanzelf jouw kant op! Door eindelijk voor jezelf te kiezen en de stap te zetten van werkdruk naar werkgeluk, is het begin gemaakt. Ieder begin is moeilijk, maar niet onmogelijk.

Wandel- en life coach van Big Five for Life.

Wilma Blankenstein

Eind 2019 heb ik, na lang wikken en wegen, het roer volledig omgegooid. Steeds maar weer spookte dezelfde vraag door mijn hoofd. “Is dit het nou?”. Ik kwam toen terecht bij de Life Safari van coachorganisatie ‘Big Five for Life’. Een tweedaagse training om je eigen Big Five te ontdekken. Dit zijn jouw drijfveren of doelen die je nog wilt doen, zien en/of ervaren óf het pad bepalen van jouw manier van leven.

Tijdens deze tweedaagse training heb ik echt het besefmoment gehad. Ik moest stoppen waarmee ik bezig was en kiezen voor mijn eigen geluk. Ik kreeg veel last van migraine en de oorzaak hiervan lag bij mezelf. Ik zat niet lekker in mijn vel en hikte iedere dag tegen dezelfde problemen aan. Ik heb toen de opleiding afgerond en heb ervoor gekozen mezelf aan te sluiten bij coachorganisatie ‘Big Five for Life’. Ik heb zelf ervaren dat die methode werkt. Het is niet zweverig. Er wordt juist actie ondernomen om tot de kern van je eigen doelen te komen.

Als life coach wil ik graag anderen in beweging brengen en inspireren. Mijn reden van bestaan is dan ook ‘Vanuit liefde en vrijheid verbinden, inspireren en versterken.’ Er hoeft niet voor alles een ‘ja, maar’ te zijn. Zet gewoon die eerste stap!

Bekruipt je een gevoel van herkenning? Ben jij ook die persoon die denkt “Is dit het nou?” en “Wat ga ik in hemelsnaam nog doen?” Ga jij de zoektocht aan en maak je de omslag van werkdruk naar werkgeluk? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek met mij in!

Mijn Big Five ‘BELEEF’

BE: Betekenisvol. De dingen die ik dagelijks doe, moeten betekenis hebben en niet zomaar gedaan worden.

L: Liefde. Ik hou van mensen en ontmoet graag nieuwe mensen. Liefde voor de mensen waarmee ik leef en werk.

E: Eigen regie. Mijn pad wil ik zelf kunnen bewandelen, zonder tegengehouden te worden door bijvoorbeeld regels of ‘bazen’.

E: Ervaren. Ik wil graag reizen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken. Het opdoen van ervaring maakt mij een rijker mens. Dit doe ik sowieso ieder jaar naar Zuid-Afrika.

F: Focus en financiële onafhankelijkheid. Ik vind het belangrijk dat ik mijn eigen focus behoud, want eigenlijk vind ik alles wel leuk. Daarbij wil ik van mijn werk en passie kunnen leven, de dingen doen die ik wil doen en mijn eigen onderneming groot maken, zodat ik mensen kan inspireren.

Ook interessant

Verandering

Persoonlijk groeiprogramma

Het persoonlijke groeiprogramma is STAP-budget gecrediteerd

Verandering

1 op 1 programma

Werk

Persoonlijk ontwikkel programma teams

Life en loopbaan

Zet jezelf weer in je kracht! 

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!