Ik geniet, coach en reis zoveel als ik kan.

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Wilma Blankenstein, Big Five for  life™ life en loopbaancoach 

Ken je dat? Je leest een boek, het boek raakt je, je leest er nog één van dezelfde schrijver en ook deze raakt je en laat je niet meer los. Dat was het zaadje wat werd gelegd in mijn hoofd.

Dat zaadje was het boek: “Life Safari” van John Strelecky, vervolgens het boek: “The Why Café.” 

Nu ben ik gek op Zuid-Afrika dus blijkbaar was daar een connectie. Vervolgens leg je het aan de kant, probeert het uit je hoofd te krijgen. Even lukt het, totdat je steeds meer twijfelt over het leven. Je stelt jezelf de vragen: “wat wil ik?”  Is dat nog bij deze werkgever? Is dat bij een andere werkgever? Wil ik juist vrij zij? Mijn eigen regie nemen, mijn eigen tijd indelen met de dingen die ik leuk vind, waar mijn passie ligt. Wat is mijn passie dan? 

Zo tobde ik een tijdje rond. Mijn energie nam af, mijn migraine begonnen vervelende vormen aan te nemen (3 weken, achter elkaar). Ziek thuis dus. Iedere keer als ik dacht dat ik weer kon gaan werken kwam er een nieuwe aanval. Op advies van mijn werkgever mocht ik naar de bedrijfsarts. Zij raadde mij aan om een coach te bezoeken. 

Mijn werkgever pakte dit goed op. Ik mocht “de Life Safari ” doen (Big Five for Life™) Wowww!!! Na de tweedaagse training had ik mijn eigen Big Five for Live™!  En dat was de ommezwaai.

Ik wist twee dingen: ik had een ontzettende leuke werkgever en ik kon daar niet blijven werken. Ik wilde zelf gaan bepalen waar ik mijn tijd in steek. Ik ben ontzettend creatief en heb onwijs veel energie, maar die raakt op als ik lang op een plek zit. Dus ding twee: ik wilde andere mensen, teams, organisaties inspireren. Ik wil van betekenis zijn voor andere, ik gun dat iedereen die werkt dit vanuit passie kunnen beleven (op het huidige werk, of eventueel ergens anders) en wil daar graag bij helpen.

Zo werd ik dus life-loopbaancoach/trainer, ik was al wandelcoach. Naast het coachen, trainen en inspireren heb ik nog een passie en dat is kinderopvang. Mijn ruim 30 jaar in de kinderopvang blijf ik gebruiken. Ik vind het heerlijk om als manager teams te begeleiden en zo nu en dan een dienst op de groep te draaien. Wat is er mooier dan de dingen doen die je het liefst doet en kan combineren?

Heb jij hulp bij nodig omdat je vastzit in een baan, relatie, een leven waar je geen voldoening meer uithaalt? Wil je je team weer inspiratie geven om te blijven of om te gaan werken vanuit hun hart? Neem dan contact met mij op. We maken een afspraak en gaan dan samen kijken wat daarvoor nodig is.

Mijn Big Five for Life™ en mijn reden van bestaan zijn:

BE. = Betekenisvol, inspireren, coachen en trainen overal op de wereld. Een Big Five kinderboek schrijven.

L.  = Liefdevol, leven en werken (met mijn dierbare en alle mensen in mijn werk/leven).

E = Eigen regieIk werk als zelfstandige en laat mijn bedrijf groeien.

E = Ervaren, Ik reis minstens 3 maanden per jaar, wereldwijd. Sowieso naar Zuid-Afrika, om ook daar mijn kennis te delen en kinderen en mensen te inspireren.

F = Focus. Ik focus me op mijn op mijn reden van bestaan. Ik grijp de kansen die mij en andere verder kunnen brengen.

Mijn reden van bestaan: vanuit liefde en vrijheid verbinden, inspireren en versterken

WILMA BLANKENSTEIN LIFE ADVENTURE COACH

Life en loopbaancoach, verliefd op Zuid-Afrika en daarnaast manager kinderopvang.

Online e-coaching

Online trainingsprogramma die voor jou 24/7 beschikbaar is op je laptop, telefoon of tablet
Meer info ⟶

Life Safari XXL

Op Life Safari, maar dan in Zuid-Afrika. Op zoek naar de Big Five en je eigen BIG FIVE for Life™ vinden. Je krijgt deze kans éénmalig in 2021. 8 dagen naar Zuid-Afrika. Vertrek februari 2021
Meer info ⟶

Studiereis

8 daagse reis naar Zuid-Afrika. We gaan naar scholen, pre-scholen, hulporganisatie Touch, op safari, je krijgt leuke inspiratie workshop en nog veel meer. Vertrek februari 2021.
Meer info ⟶

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!