Jouw Ontdekkingsreis

Op reis naar jezelf

Voel je je wel eens overweldigd door de drukte van het leven? Zit je vast in een baan of persoonlijke situatie waarvan je twijfelt of het wel de juiste weg is? Het kan lastig zijn om de tijd te nemen om hier echt over na te denken. Maar bij jouwontdekkingsreis.nl krijg jij de ruimte om stil te staan bij jouw gedachten en vragen.

Of het nu gaat om jouw loopbaan, werk-privé balans, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling – wij helpen jou met het volgen van jouw hart en het nemen van de juiste stappen. Onze reizen vinden zowel plaats in Nederland als in het buitenland. Zo kun je in alle rust en in een inspirerende omgeving aan de slag met jouw ontdekkingstocht.

Onze groepen zijn bewust klein gehouden – met slechts 6-10 personen – zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Tijdens de reis zijn er altijd twee coaches aanwezig: Nicolette Misran van Keulen, Wilma Blankenstein en ikzelf, Lena Hillenga. Samen hebben wij jarenlange ervaring in life en loopbaancoaching en staan wij klaar om jou te begeleiden op jouw ontdekkingsreis.

Jouwontdekkingsreis.nl werkt samen met Angeli Travel, een gerenommeerde organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van unieke en inspirerende reizen. Als team member van Angeli Travel zorgen wij ervoor dat jij de ultieme ontdekkingsreis kunt beleven.

Dus als jij wilt investeren in jezelf en jouw toekomst, aarzel dan niet langer en ga mee op ontdekkingsreis met jouwontdekkingsreis.nl.

 

 

 

 

.
John Doe
Designer

Wanneer Op zaterdag 24 september'22 kom je aan op Tambo International Airport, onze reis duurt tot 1 oktober'22 Tip: Natuurlijk kan jou reis nogverder gaan als je dat wilt,daarom laten wij jou zelf hetticket boeken.

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!