Ik neem je mee op reis

Experience Zuid-Afrika

Voor wie?

Directeuren, managers, onderwijzers, pedagogisch-medewerkers en alle andere die werken met en in de kinderopvang en het  onderwijs.

Wanneer?

De studiereis gaat plaatsvinden in 2020
Meer informatie volgt als het bekend is wanneer de reis zal plaatsvinden.

Waar?

Voor een schitterende vakantie en als je iets meer wilt zien, leren en inspiratie opdoen, over het onderwijs en de kinderopvang.

Het land kent 11 officiële talen, in het deel wat wij gaan bezoeken spreekt men vooral Tswana, Afrikaans en Engels.

De apartheid heeft zijn sporen achter gelaten, dit zie je in alles terug. Het land en zijn bevolking is op zoek naar stabiliteit en verbinding. Dat valt helaas nog niet mee, in een land waar haat en liefde hand in hand gaan.

Rustenburg staat onder andere bekend om het Royal Bafokengstadion Die werd gebruikt voor het WK voetbal 2010 en was de thuisbasis van het Engels voetbalelftal. Rustenburg is een stad met rond de 400.000 inwoners. De belangrijkste bron van inkomsten in deze omgeving zijn de platiniummijnen.

Wat gaan we doen?

We gaan onderwijs, kinderopvang organisaties en pre schools bezoeken in zoveel mogelijk diversiteiten.

Daarom is deze reis met name interessant voor iedereen die in het onderwijs en de kinderopvang werkt of hier mee te maken heeft in zijn huidige werksituatie.

Omdat, Wilma Blankenstein vanaf 2009 in Zuid-Afrika bijna jaarlijks in Zuid-Afrika te vinden, is voor vakantie en vrijwilligerswerk en zij in Nederland (project)manager in de kinderopvang is en veel samenwerkt met het onderwijs, is zij degene die de reis zal begeleiden in Zuid-Afrika.

Je gaat in ieder geval een bezoek brengen aan:
Lebone college (in de header zie je een filmpje van het het Lebone college)
Touch Community Network
Indien mogelijk een Township bezoeken,
pre-schools
en kinderdagverblijven.
We gaan je een mooie afspiegeling van onderwijs en kinderopvang in Zuid-Afrika laten zie

Wat is inbegrepen?

In de prijs is inbegrepen:
Logies op basis volpension inclusief drankjes en versnaperingen,

Vervoer inclusief benzine en tolheffingen,

Alle entreegelden

Begeleiding tijdens je verblijf in Zuid-Afrika

Ook is het mogelijk om zelf je tickets te regelen, of op jouw verzoek, regelen wij het. Wanneer wij de tickets voor je boeken vlieg je met KLM.

Wil je nog wat langer blijven en je reis verlengen? Lekker nog een week vakantie erbij? Bij komen van de indrukken of nog meer zien van Zuid- Afrika. Indien gewenst, wij kunnen je daar bij helpen.

Wat zijn de kosten?

_______________

Training Coaching

2 daagse training Life Safari: Op zoek naar jouw Big Five in een twee daags training voor jou of je team. Coachen: je wilt niet in een groep getraind worden of je hebt nog wat begeleiding na de training nodig
Meer info ⟶

Life Safari XXL

Op Life Safari, maar dan in Zuid-Afrika. Op zoek naar de Big Five en je eigen BIG FIVE for Life™ vinden. Wie wil dat niet? Je krijgt deze kans éénmalig in 2020. 8 dagen naar Zuid-Afrika. Verlengen is mogelijk Vertrek 31 oktober 2020 Alleen bij voldoende aanmeldingen.
Meer info ⟶

Experience

Werk jij in de kinderopvang, het onderwijs of een andere manier met kinderen? Wil je zien hoe er gewerkt wordt met kinderen in Zuid-Afrika? Mogelijkheden zien in een andere cultuur? Schrijf je dan snel in!
Meer info ⟶

Interim

Heb je iemand nodig, die tijdelijke ondersteuning kan bieden of die je zwangere of zieke manager kan vervangen? In een persoonlijk gesprek kunnen we samen kijken wat er nodig is. Ik ben ook beschikbaar als pedagogisch medewerker.
Meer info ⟶

Vul in onderstaand veld jouw naam en e-mailadres in en ontvang het e-book geheel gratis!